Miért hoztam létre az oldalt?


Sokan kérdezik tőlem miért hoztam létre ezt az oldalt.


Egy oldal létrehozásának ötletéhez nekem nincsen általában túl sok inspirációra szükség.


Gyakran csak becsukom a szememet egy néhány másodpercre és meg is születik a kép a fejemben.


Természetesen ez így egy kicsit leegyszerűsített verzió, de igazándiból arról volt szó, hogy az angol nyelvű internetet böngészven kiváló weboldalakat találtam az “ismerkedés férfi szemszögből” mint témakörről.


Ezek mellett nagyon elszomorítónak találtam azt, hogy magyarul szinte semmiféle információ nem érhető el a világhálón, illetve ha van is valamilyen jellegű információs anyag az elavult, öt-hat évre visszamutató bejegyzéseket találtam csak.


A különböző közösségi média oldalakat angol illetve más nyelveken böngészvén a tématerületről, nagyon mélyre mutató anyagokat találtam és úgy gondolom a magyar közönség is bőven megérdemli azt, hogy az anyanyelvén olvashasson a férfi-női párkapcsolatról mint témáról.


Nagyon szomorúnak találom továbbá azt is, hogy a legtöbb mai 20-30 éves férfi, de akár az idősebb korosztályok is csak és kizárólag online formában tudják elképzelni az ellentétes nemhez való közeledést.


Úgy érzem ez rettenetesen nagy problémákat fog okozni a társadalomban és szükség van józan, tiszta fejjel gondolkodni képes férfi és természetesen női egyedekre is ha a társadalom progresszív előrehaladását tartjuk szem előtt.


Az online-ismerkedés-weboldalak valamint a telefonos alkalmazások teljes mértékben tönkreteszik a párkapcsolatról kialakított képünket, az amúgyis stresszes életünkben ahelyett hogy megoldást adnának bizonyos problémákra inkább további stresszt generálnak.


Mint sok magyar fiatal nekem is nagy hobbim az utazás.


A világon nagyon sok országban jártam, azonban természetesen a kezdeti időszakokban a hangsúly a városnézésen volt.


Egy idő után figyelmem elkezdett más jellegű dolgokra összpontosulni és úgy gondoltam egy ilyen jellegű weboldal kialakítása kifejezetten jó alapot ad arra, hogy a jövőben ne csak és kizárólag a téglaépületekre, valamint a helyi ételkülönlegességekre figyeljek, hanem próbáljam meg felfedezni a különböző társadalmi lenyomatokat is, amelynek egyik legjobb analizálciós eszköze a férfi-női kapcsolatok kutatása.


Miután néhány évet eltöltöttem magyar származásúként külföldön és visszajöttem szeretett hazámba megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy a mai férfiak szinte semmit nem tudnak a párkapcsolati kérdésekről. A 2020-as években elterjedt gondolkodásmód abszolút elrugaszkodott a realitásoktól és a hibát főleg abban találtam, hogy az interneten nem található magyar nyelvű leírás a férfiak számára és ezáltal legtöbben nem tudjuk hogyan álljunk hozzá, mibe kapaszkodjunk.


Úgy gondolom tehát a játék különösen igazságtalan, főleg azért mert anyanyelvünket csak néhány millióan beszélik és ezért nem túl nagy perspektívával kecsegtet az ha valaki magyar nyelven tesz közzé az interneten információt, viszont ebből következően a nép fejlődése is korlátok közé van szorítva.


Gondoljunk csak bele!


Valamilyen tématerületen szeretnénk okosodni. Mivel a világhálón magyar nyelven megtalálható források száma meglehetősen csekély, nagyon nehéz dolgunk van.


Alapvetően nagyon érdekesnek találom a különböző országok népeinek összehasonlítását bár ezzel is meglehetősen sok támadásnak tettem már ki magamat, mondván hogy nem lehet általánosítani az embereket.


Aki így gondolkodik, attól előre is bocsánatot szeretnék kérni, hiszen az oldal célja alapvetően az, hogy magyar anyanyelvű olvasók számára bemutassa a különböző országok, általában női nemű tagjainak általánosítható viselkedésmódját ezáltal kapaszkodó pontot nyújtson a magyar fiatal férfiak számára, akik szeretnék életük kezdeti szakaszát teljes potenciáljukon megélni és az ehhez szükséges információs anyagok feldolgozása során nem szeretnének egy idegen nyelv leküzdésével bajlódni.


Miért van az hogy egy amerikai számára két kattintás megtudni a kenyai nők randizási szokásait és nekünk pedig különböző fordító programok segítségével vagy egy öt éves anglisztika szak elvégzése után nyílik ugyanerre csak lehetőség?


Természetesen nem mindenki szeretne kenyai nőkkel megismerkedni, de a felgyorsult világunkban ahol néhány tízezer forintért cserébe szinte bárhová vehetünk repülőjegyet a világban úgy gondolom a magyar férfiaknak is joga van tisztában lenni azzal, hogy milyen ellentétes nemű egyedeket találhat a célországban ha már nem feltétlenül azzal a céllal utazik oda, hogy megnézze a helyi katedrálisokat, telezabálja magát a helyi ételkülönlegességekből és halálra igya magát a helyi kocsmákban.


Az oldal megközelítése teljesen más.


Az olvasóközönség alapvetően nem családapukákról vagy tizenhárom éves kisgyerekekből áll, hanem egyedülálló magyar férfiakból, akik szeretnének egy kicsit világot látni és miután hazatérnek a célországból nem csak arról szeretnének beszámolni barátaiknak hogy épp melyik múzeumban hány festményt láttak, hiszen ezeket lassan már a Wikipédia segítségével is teljes mértékben kimerthetjük, hanem inkább olyan élmények megszerzésének ad lehetőséget ami az angol ajkú olvasóközönség számára eddig már évek óta elérhető, elénk viszont nem tette még senki. Ez adja tehát az oldal különlegességét.


Remélem tetszeni fog.


Jó olvasást! 頑張ってね!


© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.