Kiknek való ez az oldal?


Magyar anyanyelvű férfiaknak.


Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem magyar anyanyelvű magyarul tudó emberek nem olvashatják illetve a nők sincsenek kizárva ebből. minden látogatót nagyon szívesen látok az oldalon, csak egyet kérek: Senki ne sértődjön meg!


Az oldal kísérleti fázisban van.


Ez azt jelenti, hogy inkább egy ilyen úti naplónak lehetne felfogni, amelyet az utókor számára szeretnék hátrahagyni főleg azért, hogy az utánam következő generáció ne kövessék el ugyanazokat a hibákat amelyek az én életem vagyis életvitelem hatékonytalanságát okozták.


A probléma kulcsa alapvetően az oktatásban illetve a médiában van.


Gondoljuk csak át mit tanítanak nekünk az iskolában a férfi-női kapcsolatokról. Miről szólnak a hollywoodi filmek? De akkor feltenném én a kérdést hogyan valósulnak ezek meg 2020-ban és utána? Úgy érzem ezek teljes mértékben el vannak szakadva a realitástól és azért hoztam létre az oldalt, hogy néhány embernek felnyissa a szemét.


Keress rá az angol nyelvű közösségi médiában a hasonló témájú oldalakra és tartalmakra. A találatok számán meg fogsz lepődni!


És mivel nem csak angolul tudok hanem más nyelveken tudok, elmondom az orosz nyelvű internetes anyagok illetve a japán nyelvű útmutatók száma is a végtelenhez közelít.


Ehhez képest mennyit olvashatunk praktikus tanácsokról a csajozás kérdésében férfiaknak témakörében?


Tehát neked való ez az oldal!


Akkor ha ilyen témában keresel információs anyagokat.


Neked, aki szeret utazni és ismerkedni.


Az ilyen közhelyektől természetesen feláll a szőr a hátamon és mindig az ilyen nyugdíjasokat összegyűjtő facebook csoportok jutnak az eszembe, de hiszen a valóság ettől nem nagyon különbözik.


Miért ne lehetne egy olyan oldal magyar nyelven, ahol összegyűjtöm a különböző országokban alkalmazható technikákat a helyi lányok megközelítése céljából?


Ha már úgyis elutaztam oda. Ha már úgyis megpróbáltam ott felszedni lányokat. Ha már úgyis bevertem a fejemet nem egyszer. Ha már úgyis sikerült célhoz érnem nem egyszer. Miért ne oszthatnám meg veletek ezeket a tapasztalatokat?


Ja és igen én igazándiból itt egy közösséget szeretnék kialakítani!


Tehát.


Ha van neked is tapasztalatod és egy rövid bejegyzés formájában összefoglalnád nekem és szívesen megjelentetnéd az oldalon írj nekem a kapcsolati részről!


© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.