Hogyan kezdj el csajozni?


Nem érzem úgy magamat, hogy abban a pozícióban lennék, hogy csak úgy lazán osztogathatnám a mindent megoldó tanácsokat a csajozás terén, de mégis szeretnék néhány gondolatot megosztani, illetve olyan tapasztalatokat leírni, amit nekem különös módon segítettek lányok megkörnyékezés során.


Azt kell megértened, hogy a praktikák attól függenek hogy épp milyen szinten állsz.


A legjobb helyzetben akkor vagy, ha mondjuk kamaszként 16-17-18 éves korban olvasod ezt az oldalt és még nem tettél semmilyen rossz lépést a helyes útról.


1. A káros szenvedélyek


Tehát nem kábítószerezel, nem iszol alkoholt, nem dohányzol és nincsen semmilyen más rossz, káros szenvedélyed.


Itt megint az oktatás tudnám felhozni, mint legnagyobb problémát.


Azt hiszed azért mondják szüleid, vagy a tanárok, hogy ezeket ne csináld, mert azok rosszak.


Legalábbis nekem sosem mondták el, hogy azok miért rosszak.


Amellett hogy károsítod saját egészségedet, ezek a káros szenvedélyek teljesen elterelik a figyelmedet a fontos dolgokról.


Azt hogy én is néhány évet ezen szerek mámorában töltöttem nem azért sajnálom mert néhány agysejtem elpusztult vagy a tüdőn kapacitása valamennyivel csökken, hanem inkább elvesztegetett éveknek érzem ezt.


Ebben a korban a fiúk mindig csak filozofálnak arról, hogy milyen jó lenne ezzel meg azzal meg amazzal. Milyen jó lenne ahhoz a csajhoz odamenni… Milyen jó lenne ezzel a csajjal lefeküdni… Azonban mivel sokan a káros szenvedélyeknek hódolnak inkább a könnyebb utat választják és rágyújtanak egy cigire megisznak egy sört vagy elszívnak egy füves cigit.


Így soha nem fogsz tudni odamenni egy csajhoz sem.


Sőt a múltkor hallottam olyan történetet is. Egy nagyon szép lány mesélte el nekem hogy három hónapig járt a füvezős barátjával, akinek sosem állt föl amikor le kellett volna hogy feküdjenek és emiatt dobta őt.


Gondolom ezzel akkor sikerült tisztáznom ezt a kérdést.


Első mozzanat tehát az, hogy minden káros szenvedélyt eldobsz.


Nincsenek kifogások, halogatások ha el szeretnél kezdeni professzionális módon csajozni és számodra most még elérhetetlennek gondolt csajokat megdöngetni akkor le kell hogy mondj minden káros szenvedélyről. Legyen az szerencsejáték, kábítószer, alkohol, cigaretta, elektromos cigaretta és az összes többi baromság.


2. A sport fontossága


Amit mondjuk második pontként meg tudnék itt említeni az a sport.


Ez igazándiból közvetlenül következik a káros szenvedélyek elhagyásával hiszen egy csomó időt fel fog szabadulni azzal hogy nem az utcasarkon vedelsz a haverokkal hanem el fogsz menni a konditerembe vagy kimész a Margit szigetre futni, húzódzkodni, fekvőtámaszozni és esetleg más még érdekesebb sportokat, hobbikat fogsz beépíteni az életedbe.


Ez iszonyatosan fontos. És itt van megint egy félreértés. A legtöbb férfi azért sporttol mert azt hiszi, hogy ettől tetszeni fog a nőknek. Természetesen a nők azt mondják hogy a kisportolt test az milyen szexi és ez milyen fontos, azonban ez nem több mint üres beszéd.


A hangsúly nem ezen van, hanem azon hogy a sport által nemcsak testedet, hanem lelkedet is edzed.


Ha kibírsz egy edzést, végig tudsz csinálni egy gyakorlatsort, fel tudsz emelni egy nehéz súlyt, le tudsz ütni valakit egy bokszmeccsen vagy körbe tudod evezni Fertő tavat azáltal önbizalomra teszel szert és folyamatosan építed magad köré ezáltal azt a pajzsot, amelynek segítségével meg tudod magadat védeni a csajozás során ért lándzsák folyamatos szúrásaitól. Hiszen ezek a lándzsák szúrósak és garantálom hogy nagy mennyiségben fogod őket kapni!


3. Irodalom


A sport után egy újabb közhely és dologról szeretnék beszélni az irodalomról.


Ez is iszonyatosan fontos.


A könyvek olvasásával mint tudjuk fejleszteni tudjuk gondolkodási készségünket és képzelőerőnket.


De nemcsak ez a lényeg.


Igazándiból amikor olvasol akkor átéled magadban az egész történetet és így ki tudod kapcsolni egy kicsit az agyadat.


Nem folyamatosan azon pörgeted magadat, hogy miért nem válaszol a csaj, miért utasítottak vissza, miért nem sikerült megdönteni már megint ezt a csajt és hasonlók.


Amikor azonosulsz a könyvvel, kialakított saját világodat és egyre kevésbé foglalkozol a külvilággal, amivel amúgy sem kellene olyan nagyon sokat törődnöd.


© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.