Hirdetések


Milyenek az ukrán lányok? Hogyan kell ukrán lányokkal megismerkedni?

2020. Augusztus 18. 1475

Ez az Ukrajnáról szóló randizási tanácsadó, abban segít, hogy hogyan szedjünk fel és bonyolódjunk egyéjszakás kalandba ukrán lányokkal. Utazás, élvezetek és szórakozás gyönyörű egyedülálló csajok társaságában és talán még életed szerelme is rád talál! Olvass tovább, hogy megtudd miként ismerkedj össze ukrán nőkkel és hogyan létesíts velük intim kapcsolatot.


Ukrajna egy Kelet-Európában található ország, korábban a Szovjetunió részét képezte. Ma leginkább ortodox templomairól, erdős hegységeiről és a Fekete-tenger partvidékéről ismert. A fővárosa és egyben a legfontosabb központja Kijev, ahol a híres aranykupolás Szent Szófia-székesegyház is megtalálható. Jelentős ukrán központok még Kharkiv, Odessza és Dnyipro is. Ukrajnát olyan országok határolják, mint Oroszország, Fehéroroszország, Lengyelország Szlovákia, Magyarország, Románia és Moldova. A hivatalos és egyben legelterjedtebb nyelv az ukrán, de az oroszt is sokan beszélik. A keresztény vallás dominál, a lakosság egészen pontosan 98.2%-a vallja magát ezen egyházhoz tartozónak.


Ukrajna áttekintése csajozás szempontjából:


Az esély, hogy fel tudsz szedni egy lányt: 3.75 / 5


Az esély, hogy napközben szedsz fel egy lányt: 3.5 / 5


Az esélye, hogy éjszaka szedsz fel egy lányt: 4 / 5


A lányok kinézete: 4 / 5


A lányok viselkedése: 4 / 5


Az éjszakai élet általában: 4 / 5


Helyiek angol tudása: 3.5 / 5


Közlekedés: 3.5 / 5


Napi költségvetés: 40 - 250 dollár


Szállás: 4 - 150 dollár


Az ukrán lányok


Ha már jártál Oroszországban, akkor nem fog sok meglepetés érni, mert az ukrán és orosz lányok között kevés a különbség. Ukrán lányok általában véve hűségesek, kedvesek, udvariasak és családcentrikusak. Éppen ezért, ne legyél meglepődve, ha a kiszemelt lány már az első találkozás alkalmával a házasságot emlegeti. Ezek a lányok általában igen kedvesek, barátkozók és szívélyesek, illetve sokat foglalkoznak a kinézetükkel. Ennek az oka, hogy le szeretnék nyűgözni a férfiakat. Ukrajnában a nemek aránya nem egyenlő, sokkal több nő van a társadalomban, ezért fontos nekik, hogy minél előbb párt találjanak és megállapodjanak. Az idegenforgalom növekedése miatt, azonban nem kell emiatt aggódniuk, rengeteg ajánlat közül válogathatnak. Így Ukrajna a tökéletes hely, ha az ember hosszútávú kapcsolatra vágyik. Sőt mi több, az alázatosságuk, hűségességük és kedvességük okán az ukrán lányok tökéletes feleség alapanyagok.


Az Ukrajnában jelentős orosz kisebbség él, ezért a lányok 17,3%-a ehhez az etnikai csoporthoz tartozik. Az orosz lányok sokban hasonlítanak az ukránokra. Jóllehet ők kevésbé kétségbeesettek, ami a házasság kérdését illeti. Emellett fontos tudni, hogy míg az oroszok a külsőd alapján fognak megítélni, addig az ukrán lányoknak az általad biztosított lehetséges szép és biztos jövő a mérvadó. Ukrajna egészen 2012-ig kedvelt turista célpontnak számított, akkoriban évente közel 20 millió utazó látogatott az országba, ez a szám mostanra 10 millióra esett vissza, de még így is népszerű úticélnak számít. Főként a Nyugat-európai turisták által kedvelt, de érkeznek Törökországból és Izraelből is szép számmal.


Értékelés: A lányok kinézete: 4 / 5


Mindenki egyet kell, hogy értsen azzal az állítással, hogy az ukrán lányok a világ legszebbjei közé tartoznak. Az ukránok az oroszokhoz hasonlóan szláv típusok, hosszú orruk (ami sokszor hegyes), sötét hajuk és szemük van. Ezenfelül a lányok öltözete is azt a célt szolgálja, hogy levegyenek a lábadról, éppen ezért minden kétséget kizáróan a legszebbnek fogod őket gondolni. Nem mutatnak sokat, mégis csábítók.


Értékelés: A lányok viselkedése: 4 / 5


Az orosz lányokhoz hasonlóan, az ukránok is kedvesek, udvariasok és barátkozók. Néhányuk enyhén konzervatív és ez a szégyenlősségükből és nem arroganciából vagy érdektelenségükből fakad. Ezek a lányok kevésbé keresik az egyéjszakás kalandokat, inkább hosszú kapcsolatra vágynak. Házasságot és családot szeretnének. Jóllehet a nagyobb városokban, mint Kijev és Kharkiv, könnyebben találhatsz liberálisabb lányokat, akik az alkalmi kapcsolatokra is vevők.Hogyan szedjünk fel lányokat


Felszedni lányokat nem nehéz, viszont nem árt trükkösnek lenni, mert a lányok többségét csak a házasság érdekli. Amennyiben nem tervezed, hogy ott nősülsz meg, légy óvatos és válaszd meg jól kivel kezdesz. Az első és legfontosabb előfeltétele egy sikeres szex-túrának, hogy jól válasszuk meg a várost. Ha gyorsan akarsz célba érni, menj Kijevbe, Kharkivba vagy Odesszába. Kijev legszerencsésebb választás, ha csak rövid látogatást tervezel az országba, mert ez a hely kínálja ugyanis a legtöbb könnyű “célpontot”. Abban az esetben, ha tovább maradsz, pár hét/hónap alatt más városok is felfedezhetőek.


Legelőször bizonyosodj meg róla, hogy a kiszemelt hölgy egyedülálló, az aránytalan nemi viszonyok miatt, ugyanis a lányok képesek igen hamar elkelni. Éppen ezért elég valószínű, hogy sok foglalt lánnyal fogsz találkozni. Abban az esetben, ha szingli és nem látsz férfit körülötte, vedd úgy, hogy szabad a pálya. Miután megerősítette, hogy egyedül van, próbáld meg kipuhatolni, hogy vajon konzervatív vagy nyitott a gondolkodásmódja. A ledérebbül öltözött és magabiztosan mozgó lányok esetében elég határozott lehetsz abban, hogy szabad szellemmel van dolgod, ezek a hölgyek legyenek a célpontjaid.


Miután választottál magadnak egy lányt, már csak kedvesen meg kell győznöd a folytatásról.


Ne hidd azt, hogy már az első lány kész lesz randizni veled. Próbálj beszélgetésbe elegyedni, vess be különböző csábítási taktikákat és nézz körbe a legkülönbözőbb helyeken. Az ukránok jól beszélnek angolul, de ha ukránul szólalsz meg az hatalmas előnyt jelent. Pár ukrán szó és kifejezés elsajátítása meg fogja érni a fáradtságot. Néhány lány majd elutasít, néhány figyelmen kívül hagy, néhányuknak viszont biztosan fel fogod kelteni az érdeklődését. Minél többet próbálkozol, annál nagyobb esélyed lesz a sikerre. A sok turista miatt talán még arra is lesz lehetőséged, hogy egy külföldivel ismerkedj össze.


Értékelés: Esélye a sikerre: 3.75 / 5


Annak az esélye, hogy becsajozz, igen magas, kiváltképpen a kijevi éjszakai életben. A hölgyek kedvesek, megközelíthetőek és barátságosak. Sőt mi több, a férfiak hiányában a lányak folyamatosan kapcsolatot keresnek. Ukrajna abban az esetben is neked való hely, ha komoly kapcsolatot vagy házasságot keresel.


Tippek napközbenre


Hétközben a nappalok még a nagyvárosokban is eseménytelenek és unalmasak. Ukrajnában a nők majdnem 100%-a iskolába jár, az idősebbek pedig vagy dolgoznak, vagy otthon gondoskodnak a családjukról. Éppen ezért ukránokkal ismerkedni hétközben nem túl célravezető, ezzel szemben hétvégén rengeteg lehetőség adódik a hódításra. A legtöbb fiatal lány szórakozással és vásárolgatással tölti a hétvégéjét, találkozhatsz velük a bevásárlóközpontokban, a boltokban, a kávézókban, az éttermekben és más népszerű helyszíneken.


A nap első felében (10-14 óra) látogass el néhány étterembe és kávézóba, hiszen az itteniek szívesen fogyasztják el az ebédjüket közösségben, a népszerű vendéglátóegységekben rengeteg fiatal, egyedülálló lánnyal lehet találkozni. A délután (14-18 óra) inkább a bevásárlóközpontokat és boltokat érdemes felkeresni. Kijevben van néhány kivételesen színvonalas pláza, amelyet kipróbálva, biztosan nem fogsz csalódni. Ebben az időszakban még felesleges bárokkal és klubokkal próbálkozni, az emberek nem igen járnak arrafelé.


A hétvége még arra is tökéletes, hogy turistákkal ismerkedj meg. Ahogy már említettem, Ukrajna évente 10 millió látogatót fogad, többségük áprilisban és májusban érkezik az országba. Amennyiben te is ebben az időszakban látogatsz el ide, rengeteg emberrel találkozhatsz. Az tömegek érdeklődése nem oktalan, Ukrajna jónéhány lenyűgöző látványossággal büszkélkedhet, amelyeket kár lenne kihagyni. Erről a listáról néhány példa:


Kiev Pechersk Lavra (kolostor és barlangrendszer), Kijev


A Nagy Haragtoronyból kinézve balra az Uszpenszkij-székesegyház, jobbra pedig a Refectory Church (right) kijevi Pechersk Lavra található.


Aranykapu (rekonstruált középkori városkapu), Kijev


A Szülőföld emlékmű (háborús múzeum és kardhordozó szobor), Kijev


Bukovel (a legnagyobb ukrán sí és hegyi üdülő), Ivano-Frankivsk Oblast


Lvivi Nemzeti Akadémia Operája (Nagy 1900 Operaház és Színház), Lviv


Potemkin Lépcsői (Kőlépcsők és a város szimbóluma 1841 óta), OdesszaÉrtékelés: Felszedni lányokat napközben: 3.5 / 5


Az esély arra, hogy lányokat felszedjünk napközben Ukrajnában elég jó. Jónéhány olyan turista látványossága van az országnak, ahol hemzsegnek a külföldiek. Ha megfelelő időben látogatsz el az országba könnyedén találhatsz magadnak lányt. A helyieket illetően az helyzet a munkanapokon nem túl kecsegtető, de a hétvégén jók az esélyek.


A legjobb helyek, hogy lányokat felszedj


Ukrajna egy hatalmas ország, ezért ajánlatos egy látogatás alkalmával csak egy várost bejárni. A csajozásra Kijev, mellett Kharkiv és Odessza a legmegfelelőbb hely, amennyiben hosszabb időt tartózkodsz az országban Lvivbe és Donyeckbe is érdemes ellátogatni. Ezekben a városokban rengeteg olyan hely található, ahol szingli lányokkal lehet ismerkedni. Kérdezz! Ez az aranyszabály, amit követned kell, ha nem tudod hová is menj. De az alábbi listából válogatva, biztosan nem fogsz csalódni:


 • Függetlenség Tere, Kijev
 • Rynok Tér, Lviv(csendes)
 • Khreschatyk utca, Kijev
 • Derybasivska utca, Odessza
 • City Garden, Odessza
 • Honey Cafe, Kijev
 • CoffeeDoor Brewbar & Coffeeshop, Kharkiv

Tippek az éjszakához


Mindenképpen este/éjszaka javasolt hódításba kezdeni. A konzervatívabb lányok nagyrésze ugyanis nem vesz részt az éjszakai életben, így könnyen megtalálni a szabadgondolkozású, szingli hölgyeket. Az éjszakai élet szinte mindegyik jelentősebb városban első osztályú. A legtöbb nagyváros tömve van éjszakai szórakozóhelyekkel és bárokkal. Ajánlatos éjszakánként minél többet felkeresni (minél felkapottabb a környék, annál jobb) belőlük, hogy megtaláld azt a helyet, ahol a legkönnyedébben tudsz felcsípni egy csintalan lánykát.


Arról már volt szó korábban, hogy Kijevben, Kharkivban és Odesszában a legaktívabb az éjszakai élet, ám ezen belül is van néhány, a szórakozni vágyók által különösen kedvelt kerület. Kijevben összpontosíts a következő helyekre:


 • Old Kyiv
 • Lypky
 • Poshtova Square, Podil

A legvadabb bulik Kharkivben itt várnak:


 • Nahirny
 • Svobody Square
 • Sumska St.

Odesszában pedig a következőket ajánlom:


 • Centre
 • Otrada
 • Prymorskyi Boulevard

Ezek nem konkrét helyek, inkább a bulizók által felkapott negyedek, tele klubokkal, bárokkal és éttermekkel, kalandozz bátran!


A kinézeted nagyon fontos szerepet fog játszani az éjszakai túráid során. Minden éjjel arról fog szólni, hogy amint feltűnsz a színen, azonnal le kell nyűgöznöd a kiszemelt lányokat, a siker érdekében pedig mindent meg kell tenned. A megjelenés pedig rendkívül központi kérdés az ukrán lányok szemében, használd ki az erősségeidet! Légy takaros, tiszta és illatos, előny, ha elegáns, klasszikus ruházatot választasz estére. Egy szórakozóhelyen, ha felfigyelsz egy hölgyre és úgy véled egyedül van, ne hezitálj és csapj le rá azonnal. Bár napközben érdemes passzívnak maradni, éjszaka minél céltudatosabb az ember, annál könnyebb sikert elérnie.


Értékelés Az egyéjszakás kalandok esélye: 4 / 5


Az ukrán nagyvárosokban a könnyű csajozás garantált, az itt található végtelen számú remek helynek köszönhetően. Ha a megfelelő helyszíneket keresed fel, könnyűszerrel lehet szép és vállalkozó szellemű hölgyekkel ismerkedni. Ezenkívül a turisták is szívesen mulatják az időt bárokban és klubokban esténként, éppen azért az esély sokszorozódik


Kijev legjobb klubjai, ahol lányokkal lehet ismerkedni


Ukrajnában a bőség zavarával kell szembesülnöd, ez pedig könnyen elbizonytalanító lehet. Ahogy már említésre került, ezek a klubok bizonyulnak a legkedvezőbb ismerkedő helynek, de leginkább akkor, ha a legfelkapottabbakba látogat el az ember. Kijev, Kharkiv, Odessza és Lviv városában találhatod meg a legkedveltebb szórakozóhelyeket. Ezek név szerint a következők:


 • D.Fleur, Kijev
 • SkyBar, Kijev
 • Night Club Bolero, Kharkiv
 • Ibiza" Beach Club, Odessza
 • Malevich, Lviv

Értékelés: Az éjszakai élet általában: 4 / 5


Az ukrán éjszakai életet a vibráló, szórakoztató és izgalmakkal teli szavakkal lehetne leginkább jellemezni. Azon felül, hogy a helyek többségének magas a színvonala, az ukrán nők körében is igen kedveltek, ami plusz élményt biztosít. A szórakozáshoz a bárok, pubok és éttermek is remek helyszínül szolgálhatnak és csajozás szempontból sem elhanyagolható a szerepük. Az ukrán éjszakai élet mindenkinek ideális, aki ismerkedne, vagy csak a barátaival mulatná az időt.


Érett hölgyek


Az érettebb hölgyeket kedvelőknek rossz hírem van, ugyanis idősebb hölgyeket felszedni szinte lehetetlen errefelé. Az ukrán hölgyek ugyanis nagyon hűségesek a férjükhöz és sokkal inkább a családnak szentelik az életüket, mint a csábításnak. Azonban arra van némi esélyed, hogy elvált, özvegy vagy idősebb szingli nővel találkozz össze. Az online randevúzás is fontos szerepet játszik az ismerkedésben. Az érettebb hölgyek esetében is ajánlatos a bárokban és klubokban történő barátkozás. Ezt a típust könnyű felszedni, öltözz fel igényesen és máris nyert ügyed van.


Régiók


 • Közép-Ukrajna - A politikai, gazdasági és kulturális élet központja. Minden Kijev köré összpontosul.
 • Nyugat-Ukrajna - Történelmileg európai (pl. lengyel, litván, magyar, román, csehszlovák és török), de kivételesen nem orosz hatalmak által uralt terület volt, éppen ezért rengeteg Közép-Európára jellemző építészeti, kulináris, nyelvi és vallási emlékre bukkanhatunk itt.
 • Kelet-Ukrajna - Erősen iparosodott környék, a Donbass régió a szénbányászat központja és nagy szovjet típusú városok és nagyszámú orosz kisebbség otthona.
 • Dél-Ukrajna - A népszerű, (talán nem annyira, mint a Krím) Fekete-tenger parti vidék és a legismertebb városával, a varázslatos Odesszával.

Városok


Kijev – A csodálatos ukrán főváros otthonául szolgál számtalan lombos, zöldellő domboldalnak és világhíres ortodox és barokk építészeti emlékeknek.


Csernyihiv – Történelmi város észak Ukrajnában. BykeDay Csernyihivben


Csernovic - Nyugat-ukrán város, a Prut-folyó felső szakaszán. Csernovici Egyetem


Dnyipropetrovszk – Ukrajna negyedik legnagyobb városa, körülbelül egy millió lakójával.


Donyeck – Iparváros a Kalmiusz-folyó partján. Kalmiusz partja.


Kharkiv – Ukrajna második legnagyobb városa.


Herszon – Dél-ukrajnai kikötőváros.


Luhansk – Az egyik legkeletibb ukrajnai város.


Lviv – Nyugat-Ukrajna legnagyobb városa, összesítésben a hetedik. Lvivi Opera


Odessza – A harmadik legnépesebb ukrán város és fontos turista központ, amely a Fekete-tenger észak-nyugati partján található. Odesszai Színház


Szevasztopol – A Krím-félsziget és a Fekete-tengeri térség központja


A legjobb randevúzási tanácsok


Fantasztikus élményekben lehet részed, amennyiben ukrán lányokkal bonyolódsz romantikus évődésbe. Tartsd észben, hogy az ukrán csajok sokkal inkább részesítik előnyben a randevú meghívásokat az egyéjszakás kapcsolatokkal szemben. A meghívásod ritkán fog elutasításra találni! Ha megegyezel valakivel egy találkozóban, első alkalommal válassz egy nyilvános, de egyben csendes és romantikus helyszínt. Ideális lehet egy kedves étterem vagy kávézó. Amennyiben az első találkozás jól sikerül, másodjára már lehetsz merészebb, szervezheted a programot egy strandra vagy egy bárba. Az ukrán lányoknak általában szükségük van három, négy találkozóra mielőtt ágyba bújnának veled.


Online ismerkedés


Az online ismerkedés nagy népszerűségnek örvend Ukrajnában, rengeteg fiatal és középkorú hölgy használ különböző internetes platformokat. Más európai országokhoz hasonlóan itt is a legkülönbözőbb kimenetele lehetséges az effajta kalandozásnak. Éppen ezért, ne hagyd ki az online társkeresők által kínált lehetőségeket. A legnépszerűbb online párkereső platformok a következők:


UkraineDate: Amennyiben öreg motoros vagy már az internetes randevúzásban, akkor már biztosan hallottál a Cupido Mediáról. Ukraine Date is egy, a vállalat által működtetett ukrán weboldal. A szolgáltatás része, egy komplex és minden szempontot figyelembe vevő, személyre szabott profil elemzés, amely segítségével a legjobban összeillő személyeket párosítja össze a program.


Tinder: Nem számít merre mész, sehol nem tudod figyelmen kívül hagyni a világ legnagyobb randi portálját, a Tindert, ami Ukrajnában is tökéletesen működik és beteljesíti a misszióját. Se perc alatt tudsz lányokat felszedni az applikáción keresztül. Az itt fellelhető lányok megfűzésénél célszerű rögtön a tárgyra térni és megszervezni a légyottot, ne vesztegesd az idődet romantikus randevúk előkészítésére. A Tinder bővelkedik olyan lányokban, akik alkalmi kapcsolatot keresnek és nem terveznek hosszútávra.


Mamba: Egy olyan oroszok által működtetett társkereső oldal, ami az ukránok körében is igen elterjedt. Sokszor hivatkoznak rá úgy, mint az orosz Tinderre. A népszerűsége okán millió profil között válogathatsz.


Milyen pasiknak van a legjobb esélye?


Az udvarlás és az egyéjszakás kalandok sikeressége is nagyban függ a kinézettől. Hiszen az ukrán lányok elsősorban ez alapján ítélkeznek, így a jóképű férfiak mindenképpen előnyt élveznek. Jóllehet, Ukrajnában nem alapvetés, de ha valamelyik fickó beszéli a helyiek nyelvét, sokkal nagyobb az esélye, hogy interakcióba bonyolódhat velük.


Azok a pasik, akik áprilisban vagy májusban látogatnak az országba, kitűnő lehetőséget kapnak arra, hogy külföldi kirándulókkal is intim kapcsolatba bonyolódjanak. A férfiak, akik jól ismerik az éjszaka szabályait, könnyedén fognak célba érni és hatalmas jutalomban részesülni. Soha ne felejtsük el, hogy Ukrajnában az online társkeresőknek döntő jelentőségük van, azok, akik ezzel élnek kitűnő lehetőségekhez kapnak hozzáférést.


Kockáztass játék közben


Ukrajna az utazgatás szempontjából biztonságos ország, de azért van néhány dolog, amit nem árt észben tartani. Először is soha, semmilyen körülmények között ne hasonlítsd össze Ukrajnát Oroszországgal! Még akkor sem, ha szembetűnő az egyezés Ukrajna és Oroszország között, a két ország kapcsolata leginkább fagyosnak nevezhető, jónéhány határvitával fűszerezve. Éppen ezért, jobban teszed, ha meg sem említed az oroszokat, mert nagyon könnyen vitába keveredhetsz a helyiekkel. Az ukrán egy kifejezetten őszinte nép, ezért nem árt kerülni az effajta beszélgetéseket, a békesség megőrzése érdekében.


A másik kényes téma a politika. Bár az ukránok jól beszélik az angolt, az anyanyelvi beszélőkkel nincsenek túlzottan kibékülve. Amennyiben a terveid szerint több időt szeretnél eltölteni az országot járva, ajánlatos megtanulni valamennyire ukránul. Egyedül utazni, talán nem a legbiztonságosabb ötlet, inkább invitáld magaddal a barátaidat vagy a családodat. És a legfontosabb tanács, hogy soha ne bízz az idegenekben, főleg a nőkben ne! A nagyobb városokban, mint például Kijev gyakoriak az átverések, ezért jó, ha nyitva tartod a szemed.


Hogyan fektessünk meg valakit mihamarabb


A gyors sikerhez három lépés vezet:


Előszöris, szentelj sok időt a külföldi lányokra, mert még a velük való szex is jobb, mintha nem lenne szex egyáltalán. Ezért hétközben látogass el a népszerű turista látványosságokhoz és barátkozz össze annyi turistával, amennyivel csak tudsz.


Másodszor, vedd komolyan az internetes társkereső oldalakat! Néhány országban talán az online felületek csak kiegészítő jellegűek, itt azonban ez nem igaz. Az internetes kapcsolatteremtés központi elem az ismerkedésben, add magadból a legjobbat és szerezd meg a csajokat!


Utoljára pedig, adj bele mindent éjszakánként! Ilyenkor a legalkalmasabb a partnerkeresésre, de hamar unalmassá válhat, ha az ember nem tesz elegendő erőfeszítést. Próbálj meglátogatni, annyi klubbot, amennyi csak tőled telik, hogy a legjobb eredménnyel zárulhasson az éjszaka és ne egyedül kerülj ágyba.


Aranyásók és Cukor Babák


A Sugar Baby vagy más néven a Cukor Baba jelenség még viszonylag újnak mondható errefelé, de sok gyönyörű fiatal lány reménykedik egy Cukor Papa figyelmében és oltalmában. Amennyiben valaki egy Cukor Baba társaságára vágyik a legjobb és legbiztonságosabb módja az ismerkedésnek az Internet.


Swinger és nudizmus


Swinger klubok nem örvendenek túl nagy népszerűségnek Ukrajnában, de ennek ellenére létezik néhány a nagyobb városokban. A legismertebbek a következők:


 • Paradise Cabaret, Kijev
 • Strip Club Office, Odessza
 • Perfumer Men's Club, Kharkiv

A nyilvános nudizmus engedélyezett az országban, sőt mi több vannak direkt erre a célra létrehozott strandok is. Ezek közül néhány:


 • Chkalovsky Nudist Beach, Odessza
 • Dovbychka (“a ruha opcionális” strand), Kijev
 • Bezliudivka Nudist Beach, Kharkiv

A megélhetési költségek


Annak ellenére, hogy egy népszerű idegenforgalmi desztináció, Ukrajna egy igen olcsó hely maradt. Még akkor is, ha szűkös a pénzügyi kereted, élményekkel teli vakációról térhetsz haza innen. A hoteltől az élelmiszerekig semmi nem drága itt igazán.


Költségek


Napra lebontva


Egyedül utazva egy nap: 40-250 dollár


Mivel Ukrajna nem egy drága ország, naponta akár 40-160 dollár is elegendő lehet a szükségleteink kielégítésére. Természetesen az összeg jelentősen megugorhat, egy kis vásárolgatás vagy más szórakozás, például szerencsejáték következtében.


Szállás


Szállás per éj: 4 – 150 dollár


A szálláshelyek nagyrésze kifejezetten olcsónak mondható, már 4-10 dollár ellenében is könnyen bérelhetünk szobát éjszakánként. Az exkluzív luxus üdülőhelyek azonban akár 100-150 dollárba is belekerülhetnek naponta.


Sör


Üveggel - Élelmiszerboltban 1-2 dollár


A leghíresebb ukrán üveges sörök a következők:


 • Anheuser-Busch InBev
 • Obolon CJSC
 • First Private Brewery

Bárban vagy étteremben: 3 – 5 dollár A csapolt sörök közül, amelyeket vendéglátó egységekben tudsz megkóstolni a következők érdemesek említésre:


 • Libraria, Lviv
 • Steam Bar, Odessa
 • Pink Freud Kyiv

Ételek – étteremben: 4 – 30 dollár


Az ukrán ételek általában véve olcsók és finomak. Egy átlagos színvonalú vendéglőben egy három fogásos étkezés már 15-30 dollárért is elérhető. Amennyiben nem szeretnél annyit költeni, már olcsóbb étkezdékben akár 4-8 dollárért is lehet ajánlatokat találni.


Szállás


Ahogy már említésre került, számtalan olcsó vagy átlagos áron kínált szállásokban bővelkedik az ország. Sokszor elegendő, ha csak a megérkezést követően, kezd az ember szálláslehetőség után érdeklődni, hiszen a feladat nem bonyolult. Azért a későbbi kellemetlenségek elkerülése véget soha nem árt, ha a hotelszoba már előre le van foglalva.


Hogyan utazzunk?


Ukrajna, lévén, hogy népszerű és közismert idegenforgalmi desztinációról van szó a világ minden pontjával összeköttetésben áll. A belföldi közlekedési hálózat is meglehetősen jól ki van építve, ezentúl a nagyobb városok kiváló helyi közlekedési lehetőségekkel rendelkeznek.


Levegőben:


Az országban található nemzetközi repterek száma magas. A legfontosabbak közülük a következők: a Kijev Boryspil Repülőtér, a Kharkivi Repülőtér, az Odesszai Repülőtér, a Lvivi Repülőtér, és a Donyecki Repülőtér. Ukrajnából közvetlenül elérhető országok listája szintén hosszú, repülőjárat indul Görögországba, Kazahsztánba, Spanyolországba, Máltára, Szerbiába, Lettországba, Ausztriába, Azerbajdzsánba, Egyiptomba, Indiába, Sri Lankára, Fehéroroszországba, Izraelbe, Csehországba, Németországba, az Egyesült Arab Emirátusokba, Georgiába, Irakba, Hollandiába, Nagy-Britanniába, Írországba, Norvégiába, Svájcba, Törökországba és Romániába.


Busszal:


Az ukrán autóutak viszonylag kezdetlegesnek számítanak, pozitívum viszont az autópályák egyre növekvő száma. Utazóként azonban semmilyen nehézségbe nem fogsz ütközni. A buszközlekedés minden jelentősebb ukrán várost behálóz. Ezenfelül több út vezet ki az országból is, amelyek a szomszédos országokhoz jelentenek összeköttetést.


Autóval:


Az autóbérlés és taxi használat gyakorinak mondható errefelé. A legkedveltebb működő taxitársaságok neve a következő:


 • Ekspres
 • Komfort
 • Elite Taxi

Vonattal:


A vonatközlekedés fejlett, ezt az is indokolja, hogy itt a világon az egyik legmagasabb a vonattal közlekedők aránya. A vonathálózat Ukrajna minden szegletét beszövi, sőt mi több még számtalan külföldi vonallal is büszkélkedhet. Fehéroroszország, Oroszország, Moldova, Románia Magyarország, Szlovákia és Lengyelország is közvetlenül elérhető innen.


Hajóval:


Odessza számít Ukrajna fő nemzetközi kikötőjének, innen indulnak a hajók többek között Isztambulba, Várnába és Haifába is.


Vízum


Az örmény, azeri, grúz, moldovai és üzbég állampolgárok vízum nélkül is, korlátlan ideig tartózkodhatnak az országban. 65 ország útlevelét birtoklók rendelkeznek azzal a joggal, hogy 180-napos időintervallumban 90 napot tartózkodhatnak az országban minden egyéb engedély nélkül. Az eVisa igénylésére kötelezett országok köre 54, míg a fennmaradók számára kötelező a vízum igénylés. A magyar állampolgárok számára a beutazási szabályokról a konzuli szolgálat honlapján olvashatunk.


Digitális nomádok és a távmunka


A jelentősebb ukrán városok kitűnően alkalmasak a digitális nomádok és a távmunkavállalók számára. Az internet minősége jó és a városok sokan hasonló állással rendelkeznek. A másik előny, hogy Ukrajnában az élet olcsó, ami ideális hellyé teszi a digitális nomádok számára. A lehetőségek talán limitáltak, de ha képes vagy kiépíteni a munkafeltételeidet, akkor nagyszerűen fogod érezni magad itt.


Az Internet és mobilszolgáltatók


Ukrajnában az internet átlagos sebessége 8-10 Mbps, ami talán nem hangzik olyan kiemelkedőnek, de ahhoz elég, hogy a szükséges feladatok ellátásra kerülhessenek általa. Néhány telekommunikációs szolgáltató neve Ukrajnából:


 • Vodafone Ukraine
 • Kyivstar
 • Lifecell
 • Ukrtelecom

Szerencsejáték és kaszinó


Ukrajnában mindösszesen három törvényes kaszinó található, kettő ezekből Kijevben, egy pedig Odesszában van:


 • Win Poker Club Ukraine, Odessza
 • Gambling Club View, Kijev
 • Full House, Kijev

Marihuána és drogok


A cannabis orvosi célú használata is tiltott Ukrajnában, jóllehet jó úton járnak, hogy legalizálják azt, a páciensek megsegítése érdekében.


Egészség, fitnesz, konditermek és masszázs


Az ukrán egészségügyi ellátás minden kétséget kizáróan nem a legjobb Európában, de ahhoz elegendő, hogy a baleseteidet és más komplikációkat kezelni tudják. A legjobb kórházak név szerint:


 • American Medical Center Correct, Kyiv
 • Lviv Regional Clinical Hospital, Lviv
 • Klinichna Likarnya Feofaniya, Kyiv

Ukrajnában található néhány kitűnő konditerem, ezek a:


 • Sky Fitness, Kyiv
 • Bolder Gym, Ivano-Frankivsk és
 • Outdoor Gym, Kyiv.

Nemi úton terjedő betegségek és a HIV


A 2007-es népszámlálás eredménye alapján, a teljes lakosság 0.96 százaléka szenved a HIV/AIDS-től.


Maradj biztonságban!


Ahogy már az előzőekben említésre került, hogy a kelet-ukrajnai helyzet instabil, a politikai konfliktusból kibontakozó harcok az ukrán haderő és az orosz szeparatisták között, részben ellehetetlenítik, hogy az ország ezen felében utazgass.


Ahogy más utazások során itt is ajánlott a színtiszta józanész használata, ezzel minimalizálni tudod az esélyét, hogy áldozatává válj bűncselekményeknek és lopásoknak. Igyekezz nem híresztelni, hogy külföldi vagy és ne kérkedj a vagyonoddal az öltözékeden keresztül vagy más módokon. Kijev, Odessza és más nagyobb városok kivételével a nyugati turisták száma még mindig meglehetősen alacsony.


Image by vicran from Pixabay

Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzések


2021. Augusztus 02.

601d379306441568c6b3536f194a5e2a

2021. Július 10.

Hogyan kezdjek beszélgetést Tinderen és hogyan folytassam?

2021. Július 01.

Hogyan ismerkedjünk?

2021. Június 28.

Hol lehet csajozni?

2021. Június 27.

Hogyan csajozzunk?

2021. Április 21.

Nem tudok csajozni

2021. Április 19.

Hogyan kell csajozni?

2021. Április 17.

Hogy kell csajozni?

2020. Október 12.

Budapesti élmények digitális formában

2020. Augusztus 29.

Egy utcalány szavai Budapesten

2020. Augusztus 25.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 8

2020. Augusztus 19.

Hogyan ismerkedjünk cseh lányokkal? Egy komplett útmutató a cseh lányok szívéhez

2020. Augusztus 19.

Külföldön kuplerájba? Angol nyelvlecke férfiaknak

2020. Augusztus 18.

Milyenek az ukrán lányok? Hogyan kell ukrán lányokkal megismerkedni?

2020. Augusztus 18.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 7

2020. Augusztus 06.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 6

2020. Augusztus 03.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 5

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 4

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 3

2020. Július 30.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 2

2020. Július 29.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 1

© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.