Hirdetések


Hogyan kell csajozni?

2021. Április 19. 286

Gyakran hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a lehető legrosszabbkor születtünk és ennél már nem is volt rosszabb időszaka a történelemnek. Ebben a korban már szinte nem is lehet csajozni. Megjelent a közösségi média, ez teljesen tönkreteszi az emberi kapcsolatokat. Azoknak akik így gondolkodnak és elvesztettek már szinte minden reményt javasolnám a századfordulós irodalmi művek tanulmányozását. Ezekből kiderül, hogy a korabeli ember nagyon hasonló problémákkal küzdött száz éve mint most. Meg merem kockáztatni, hogy ez ötszáz és ezer éve sem volt másképp. Az érdekesség kedvéért azért tárgyaljuk mégis a hogyan kell csajozni kérdést.


Az első és legfontosabb mozzanat az elvesztett remény visszaállítása. Úgy nyilván nagyon nehéz lesz csajoznod, ha úgy mész ki az utcára hogy itt nem lehet csajozni. Próbálj meg úgy hozzáállni a kérdéshez, hogy igenis itt lehet. Ez nagyon sokat fog segíteni. Ez az alapfeltétele a dolognak és ebben nagyon erősen kell hinned. Főleg azért, mert amint kimentél az utcára szinte minden az ellenkezőjéről fog megpróbálni meggyőzni.


A csajozás lehetőségében hinni kell


Képzeld el azt, hogy én 4-5 éve minden egyes nap kimegyek az utcára és annak ellenére, hogy minden nap azt kapom az arcomba hogy ezt nem így kell, megpróbálom. Szóval valami ilyesmi hozzáállással kell elkezdened. Az évek folyamán szerzett tapasztalatok rávilágítottak a hit fontosságára. Eleinte nem tulajdonítottam ennek túlságosan nagy szerepet, de idővel kiderült hogy a hit a legfontosabb tényező. Csak nézz végig a hitüket vesztett férfiakon. 40 éves korukban, ami kis túlzással azt mondható hogy a férfikor csúcsa a legtöbb le van csúszva, alkoholista és fizet a női testért. Ennek mi az oka? Semmi. Csak az, hogy nem hisznek többé a csajozás lehetőségében.


Hit a modern világban


A hit kérdése után jönnek a kicsit gyakorlatiasabb tényezők, de ha jobban kianalizálod ezeket rájössz, hogy ezek alapvetően a hit megerősítését szolgálják. Minden egyes segédeszköz, amelyet itt fel fogok sorolni segíteni fog a meglehetősen sok akadállyal tűzdelt utadon. A legnagyobb probléma abban rejlik, hogy feladni és visszatérni mondjuk a számítógépes játékokhoz a legegyszerűbb. Ilyen szempontból valamilyen szinten igazat tudok adni annak, aki szerint a mai világban nehéz emberi kapcsolatokat kialakítani. Ha belegondolunk a szórakoztatások végtelen tárházába akkor talán világossá válik, hogy miért alakul ki viszonylag kevés egészséges emberi kapcsolat a modern világban. Ezeket a könnyű szórakozási lehetőségeket úgy gondolom teljes mértékben likvidálnod kell életedből. Tudom az nagyon nehéz, de egy szóval sem állítottam, hogy a csajozás művészete könnyű.


Zavaró tényezők likvidálása


Szóval számítógépes játékok, túlzásba vitt telefonozgatás, sörözés a haverokkal, felesleges zabálás és társai. Ezek mind meg kell hogy szűnjenek, mert az ismerkedés teljes embert kíván és minden figyelmedet erre kell majd fordítanod. Elárulom azt is, hogy ez sokkal érdekesebb mint bármilyen számítógépes játék, ja és ingyen van szóval kárpótolni fog. A nagyon messzire menők a munkát is kiiktatják az életükből, de ez azért kicsit radikális megoldás, főleg ha nincs passzív jövedelemforrásod. A hangsúly itt a figyelmen van. Ha kimész az utcára és közben a munkádon vagy a legújabb számítógépes játékon jár az eszed, akkor garantáltan nem leszel sikeres. A csajozás mint olyan teljes ember kíván és minden egyes mozdulatodra figyelned kell. A testtartásodtól kezdve a mondanivalódid minden nagyon fontos. Természetesen nem szabad figyelmen kívül hagynod beszélgetőpartnered reakcióját sem, hiszen ezek alapján kell mindig meghozni a döntéseidet. Kiderül tehát, hogy egyszerre kell pszichológusnak, biológusnak, mérnöknek és üzletembernek lenned. Ez nem túl egyszerű feladat, de még egyszer hangsúlyozom ez minden csak nem könnyű.


Az önfejlesztés fontossága


Szóval nagyjából superman-t kell magadból faragnod és után indulhat a móka. Természetesen ez nem egyik napról a másikra fog megtörténni és nagyon sokat kell foglalkoznod önfejlesztéssel is. A legjobb természetesen ha már ma belekezdesz. Először is analizálnod kell a káros szokásaidat. Ezeket fokozatosan el kell hagynod, mert nagyon sok energiát vonnak el tőled. A csajozáshoz pedig rettenetesen sok energia és idő kell. Tudom ezt váltják ki elvileg a mai ismerkedős appok, de gondolom nem azért olvasod ezt a bejegyzést mert eddig a Tinderen ismerkedtél és minden flottul ment rajta. Aki foglalkozik saját személyiségének fejlesztésével az nem használ ilyen ismerkedős appokat. Az önfejlesztés végcélja az önbizalomnyerés és akinek van önbizalma annak nincs szüksége sem kocsmai ismerkedésre sem virtuális hódolókra. Kimegy az utcára és keres magának egy szimpatikus párt. Jelenleg ezt tartom az önfejlesztés csúcsának. Amikor annyi önbizalmad van, hogy képes vagy kimenni az utcára, megszólítani egy szimpatikusnak vélt lányt és akár egyből lakásra is viszed ha bejöttök egymásnak.


Azonnali cselekvés fontossága


Az előző gondolatot sokan botrányosnak tarthatják, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy ennek pedig így kellene működnie. Vagyis a többi út teljesen járhatatlan és ezt az általam hallott történetek 100%-a alá is támasztja. A terved megfelelő kivitelezéséhez azonban tökéletes állapotban kell lenned és számtalan paraméternek együtt kell állnia. A hogyan kell csajozni kérdés emiatt rettenetesen mély pszichológiai és biológiai vizekre evez el minket. Az első és legfontosabb tényező a kölcsönös szimpátia. Enélkül nem tudunk tovább haladni. A nő által mutatott érdeklődés kiváltó okairól gőzöm sincs. Ezt őszintén mondom, azonban biztos vagyok abban is, hogy ha magadhoz mérten tökéletes külsővel jelensz meg a helyszínen azzal csak nyerhetsz. Magyarul. Öltözz legjobb ruhádba, mosd meg a fogadat, állítsd be a hajadat, mosolyogj, légy kedves stb. Végtelenségig lehetne sorolni ezeket a banalitásokat, de ezek tényleg fontosak.


A legnagyobb sikereket az egyedül lévő lányoknál érheted el. Ha már ketten vannak ott nagy a baj. Általában az egyik jobban néz ki mint a másik és egyből elkezdenek rivalizálni. Ilyenkor az esetek 70-80%-ban megkapod, hogy öreg húzz a francba. Szóval a ketten vagy annál többen lévő lányok borzasztóan viselkednek az egyedüli fiúval szemben. Ha viszont kicsit fel szeretnéd húzni magadat, akkor kiváló lehetőséget adnak.


Szóval én az egyedül ténfergő lányokat tudom javasolni. A legjobb ha a lény szemmel láthatóan magányos és nincs dolga. Ilyen lányból természetesen nincs sok még Budapesten sem, de ők a legnyitottabbak az ismerkedésre és általában van valamilyen bajuk azért kóvályognak az utcán. Kérdés természetesen hogy mekkora a probléma. Ha bipoláris depressziós zavaruk van, vagy épp kiraboltak valakit akkor nem biztos hogy potenciálisan jó partnerek lesznek, de pont ezért fontos az azonnali döntéshozatal képessége.


Az egyedül sétálgató lányok megszólítása során természetesen megfelelő kedvességgel kell hozzáállni a dologhoz. Egy egyszerű szia, hogy vagy megteszi. Innentől kezdve indul a hogyan kell csajozni program a fejedben. Ez az idők folyamán szépen ki kell hogy alakuljon a fejedben. Ha ezt mondja azt mondod. Ha ezt mondtad és ezt mondta rá akkor ezt mondod. Ha ezt csinálta akkor te ezt csinálod. És így tovább. Itt nagyon fontos az azonnali cselekvésre való képesség és minden szituációt megfelelően kell tudnod értékelni.


Én annak vagyok a híve, hogy minden egyes interakció során a szituációból a lehető legtöbbet kell kihozni. Ha benne van abban, hogy azonnal felmenjen a lakásodra vagy csak egy közeli bokor mögé elmenjen veled, akkor miért ne? Fel kell ajánlani. És ez a te feladatod, viszont itt figyelni kell az általa adott jelekre. Nyilván ha szemmel láthatólag visszautasít téged és ezt még szóban is megmondja neked, akkor szép elköszönsz tőle és mész tovább. Ha viszont tetszik neki a helyzet, kérdezget, rendesen válaszolgat akkor egyből el kell terelni a beszélgetést kicsit bujább vidékekre és meg kell nézni hogy arra hogyan reagál. Lehet, hogy napok óta arra vár hogy valaki végre leszólítsa mert férfi testet akar maga körül érezni. Sosem lehet tudni és a szituáció megfelelő kiértékelése a te feladatod. Ha nem hozod ki a szituációból a lehető legtöbbet akkor meg fogod bánni. Ez is saját tapasztalat.


Merj kezdeményezni!


Ez megint egy kicsit közhelyesen hangzik, de számtalanszor hallom a lányokat panaszkodni, mert szerintük a fiúk gyávák és ezt én is meg tudom erősíteni. Ez egy rettenetes társadalmi berögződésből fakad, miszerint ma már majdhogynem szégyen férfinak lenni és az a menő ha valaki annak ellenére hogy biológiailag férfi, úgy viselkedik mint egy nő.


Mi van abban ha megkérdezed, hogy nem szeretne-e feljönni hozzád. Vagyis rosszul mondom, nem szabad megkérdezni. Ha valóban az egekbe szeretnéd tolni az önbizalmadat, akkor felszólító módban adod elő magadat, mint a katonaságban. Ha legjobb tehát ha nem kérdezel, hanem cselekvésre szólítod fel őt. Nekem ez nagyon bejött. Gyere fel hozzám meginni egy teát! Például. Mi van ebben olyan nagy dolog? Azt fogja mondnani, hogy nem? És akkor mi van? Majd a következő igent mond. De mennyire egyedi már az ha te képes vagy ilyenekre. Na ezekből lehet önbizalmat meríteni és egyszer csak azon veszed észre magadat, hogy egy fullos szupermodellt viszel fel a lakásodra teázni, csak azért mert képes voltál két felszólító módú mondatot összerakni. Nem fogsz hinni a szemednek, amikor egy ilyen gyönyörű lány csak úgy megy utánad az utcán kézenfogva és éppen kanyarodtok be a házatok felé. Csak önbizalom kell hozzá. Persze némi pénz sem árt, mert a szép divatos ruhákat valamiből meg kell venned, azonban ez inkább csak másodlagos.


Csajozás 40 felett


Saját személyes tapasztalat, hogy a 17 éves legszebb lányok így jönnek lakásra. Van 47 éves ismerősöm, aki 20-21 éves lányokat vitt fel ezzel a módszerrel a saját lakására és nagyon jó barátságokat alakított ki, azonban most ezeket fel kellett számolnia mert egy 28 éves lánnyal úgy összemelegedtek, hogy már a házasságot tervezik. Mindezt kopaszon, 47 évesen, zömöken és 2-szer elváltan. De a lány teljesen belezúgott. Sosem voltak étteremben, nem ajándékozott neki semmit, csak a koszos lakásában teljesítette számára férfiúi szolgálatait. Viszont képes megmondani a frankót. Ha nem tetszik neki valami egyből kimondja. Ha a lánynak nem tetszik valami nincs pincsikutyába menetel. Kiosztja és a lány egyből tudja a helyét. És ezt imádja a lány.


Mint az előbb már említettem azt hogy egy nő miért mutat érdeklődést egy férfi iránt nem tudom. Az ellenkezőjét viszont már elég jól körüljártam és sok történetet hallottam ezzel kapcsolatban. A tiszteletét vesztett férfit sosem szeretik a nők és sosem ragaszkodnak hozzá. Mindegy mennyi pénze van, hogy néz ki, ki a barátai, milyen egyetemet végzett. Egy férfi legfontosabb feladata ilyen szempontból a társadalmi megbecsülés kivívása. Ezt természetesen nem mesterséges módszerekkel kell elérni mint a TikTok, vagy egyéb más komerciális megoldások. Olyat kell felmutatni, amire más nem képes. Tinderezni mindenki képes, mert regisztrálni és húzogatni nem nagy kunszt. Összeszedni magát és odamenni fényes nappal az utcán lányokhoz, megküzdeni a folyamatos visszautasítással viszont már nem olyan egyszerű.


Mi a motiváció?


Félreértés ne essék. Az egészet nem azért kell csinálni, hogy utána ezzel feszítsük a strandon. A külsőségeket hagyjuk meg a szerencsétleneknek. Úgy gondolom ezt a részt megint sokan félreértelmezik. Mert a fő kérdés, hogy mi a cél. Ha valaki nézettséget szeretne a strandon vagy a közösségi médiában, akkor csináljon sok baromságot és biztosan eléri célját. Ha viszont egészséges párkapcsolatot keres, akkor össze kell szednie magát, férfit kell faragni magából és el kell kezdenie ismerkednie, de ezt nem kell nagydobra verni. A cél nem a másoknak való megfelelés lenne, hanem a saját önbizalmunk, önértékelésünk felpörgetése, mert csak ez segíthet abban, hogy a folyamatos visszautasításokkal megbírkozzunk.


Vissza lettem utasítva?


Visszautasítások pedig lesznek. Csak egy egyszerű matekkal élve ha mondjuk nyomsz egy 2-3 órás budapesti utcai terepmunkát, akkor attól függően hogy hányan vannak az utcán nagyjából 40-50 lánnyal fogsz tudni beszélgetni. Na persze ehhez dolgozni kell rendesen, de mondjuk egy bevásárlóközpont egész jó terep lehet. Ezen lányok 70-80 százaléka vissza fog utasítani. Ki udvariasan, ki paraszt módon. Ezt szokni kell. Olyan ez mint egy jó sales állás, ahol hívogatod az embereket és folyamatosan el vagy küldve melegebb éghajlatra. Azonban mindig ott lebegjen a cél a lelki szemeid előtt. Egyszer meg fogod találni azt amiért küzdesz. Lehet, hogy eleinte csak egyéjszakás kalandok lesznek, de valljuk be azért az sem olyan rossz.


Nekem az első egy-két hónapban nulla sikerem volt. Nem tudtam kihez kell odamenni, mint kell mondani, mit kell csinálni, mikor kell esetleg elkérni a Facebookját meg ilyenek. Mára ott tartok, hogy átlag heti 1 randit le tudok szervezni és havi egyszer van is valami komolyabb action a lánnyal. Szóval szerintem lehet ebben fejlődni, azonban nem szabad sosem elfelejteni hogy mi a cél. Ha te ezzel egészséges párkapcsolatot szeretnél teremteni, akkor szerintem minden oké és így tudok én is minden nap tiszta lelkiismerettel kimenni az utcára. Ha viszont az a célod, hogy minél előbb meg tudd mondjuk csalni a barátnődet, vagy a feleségedet, akkor szerintem nehezen igazolhatóak a cselekedeteid és ezt mindenképp érdemes átgondolni.


Végezetül pedig annyit szeretnék megemlíteni, hogy az itt felsorolt hogyan csajozzunk az utcán módszer kétségkívül meglehetősen ortodox megközelítése a dolgoknak, azonban hiszem azt hogy csak a természeteshez legközelebb eső eljárások vezetnek a hosszú távú sikeres és egészséges párkapcsolatok irányába.


Ha érdekelnek még a tapasztalataim, írj rám Viberen vagy Whatsappon: +36 30 83169 72


Illusztráció: pixabay.com

Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzések


2021. Augusztus 02.

601d379306441568c6b3536f194a5e2a

2021. Július 10.

Hogyan kezdjek beszélgetést Tinderen és hogyan folytassam?

2021. Július 01.

Hogyan ismerkedjünk?

2021. Június 28.

Hol lehet csajozni?

2021. Június 27.

Hogyan csajozzunk?

2021. Április 21.

Nem tudok csajozni

2021. Április 19.

Hogyan kell csajozni?

2021. Április 17.

Hogy kell csajozni?

2020. Október 12.

Budapesti élmények digitális formában

2020. Augusztus 29.

Egy utcalány szavai Budapesten

2020. Augusztus 25.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 8

2020. Augusztus 19.

Hogyan ismerkedjünk cseh lányokkal? Egy komplett útmutató a cseh lányok szívéhez

2020. Augusztus 19.

Külföldön kuplerájba? Angol nyelvlecke férfiaknak

2020. Augusztus 18.

Milyenek az ukrán lányok? Hogyan kell ukrán lányokkal megismerkedni?

2020. Augusztus 18.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 7

2020. Augusztus 06.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 6

2020. Augusztus 03.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 5

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 4

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 3

2020. Július 30.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 2

2020. Július 29.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 1

© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.