Hirdetések


Hogy kell csajozni?

2021. Április 17. 365

A kérdésre a válasz nem túl egyszerű és mivel ezzel kapcsolatban millió egy cikk van fenn az interneten valamint könyvek százait írták már meg ilyen témában, ez a kérdés finoman szólva lerágott csont. Ha így közelíteném meg a dolgot, akkor joggal vádolhatnának azzal, hogy nem hoztam létre semmi újat és ez teljesen jogos is lenne. Ezt szeretném tehát elkerülni és valami teljesen újat gondoltam felrakni a netre. Bizonyos részek ismétlődni fognak, mert nyilván valamilyen szinten én is régi mesterek tapasztalatain alapulva fejlődök, szóval néhányotok számára lesznek ismerős gondolatok. Azért remélem tudok mindenkinek egy néhány új gondolattal szolgálni.


Megközelítőleg egy év telt el azóta hogy hazaköltöztem külföldről és a magyar fővárosban élem napjaimat. Egy pár hónapja betöltöttem a 30. évemet és arra számítottam ettől teljesen meg fog változni a világ. Aztán kiderült hogy nem. Bizonyos emberek szemében 25 évesnek nézek ki, bizonyosoknak pedig 35 évesnek tűnök. De most ez talán annyira nem is fontos. Sőt, később kiderül, hogy az életkor egyáltalán nem számít. Kezdjük el akkor az alapoktól felépíteni a dolgot. Vagyis hogy mik azok, amik elengedhetetlenek az úgymond csajozáshoz.


Az első, amit mindenki ír, mantráz, ismételget az az önbizalom. Enélkül nehéz lesz. Egy néhány évvel ezelőtt hallottam erről, de nem nagyon tudatosult a fejemben hogy mi is ez. Egy bizonyos szintig természetesen szükség van önbizalomra, mert ha nincs önbizalmad, akkor el sem tudod kezdeni az egészet. Az önbizalom nagyon szoros kapcsolatban áll a személyiségeddel és a karaktereddel. Ebből pedig egy idő után fakad a karizma. Ha abszolút nincs önbizalmad, akkor most azonnal el kell kezdeni dolgozni a dolgon. Az önbizalom növelésére számos módszer létezik. A sport nagyon sokat segít. Ki kell gyúrnod magadat. Ez elkerülhetetlen. Azonban ne feledd, hogy minden egyes önbizalom növelő módszer csak egy kicsit fog növelni az önbizalmadon. Nem szabad azt várnod a dologtól, hogy ha mondjuk kigyúrod magad, akkor egyből maxon is lesz az önbizalmad. Csak nézz végig a konditerembe járó gyáva férfiakon, akik nem mernek megszólítani egy lányt.


A következő az öltözködés. Nem kell úgy öltözködnöd mint egy hollywoodi filmsztár, de ha a pénztárcád engedi, akkor vegyél magadnak márkás, ha lehet luxus ruhát és kiegészítőket, mert sok olyan lány van akiket enélkül esélytelen lesz megkörnyékezni. Ha viszont van rajtad mondjuk egy Gucci cipő, attól még kevés lány fogja azt mondani, hogy na ez nem kell mert Gucciban jár. Szóval ha van pénzed, csak nyerhetsz vele. De természetesen ettől sem lehet elvárni, hogy ha puccos ruhákban járkálsz akkor majd minden nő döglik utánad. De ezzel mondjuk tudsz egy pár százalékot dobni magadon. Hasonló a helyzet a frizurával is. Moss hajat szinte minden nap. Járj fodrászhoz ha lehet minden héten. Természetesen ahogy időd és pénzed engedi, de ez is nagyon sokat fog dobni az önbizalmadon.


De mért is van szükség a csajozáshoz önbizalomra? Főleg azért, mert a csajozás egy háború. Vagyis jobban mondva az egész élet egy háború és az egész környzeted arra szövetkezik, hogy elnyomjon téged. Lehet, hogy ez egy kicsit összeesküvés elmélet gyártósnak hangzik, de gondolj csak bele milyen küzdelem folyik a különböző javakért a felnőttek között. Egy idő után kiderül tehát, hogy a jókisfiú vagyok hozzáállást le kell vetközni. Ezzel nem nagyon mész semmire. Könnyített megoldások természetesen mindig léteznek, mert ott van az alkohol, a Tinder és az egyéb randizós, társkeresős oldalak, sőt ha fizetni is hajlandó vagy érte, akkor néhány órán belül a lakásod ajtaján kopogtat a megoldás. A baj azonban ezekkel az, hogy teljesen ellentétes irányba visznek. Rég elfeledett gondolatok fognak itt következni.


Elsősorban ki kell itt térni Freud és Jung pszichológiájára, akik ha jól emlékszem abban legalább is egyetértettek, hogy minden ember egyszerre férfi is és nő is. Ez a gondolat a századfordulón elég nagy port kavart, de nekem különösen tetszett és ahelyett hogy durva kritikával illetném inkább elfogadom.


Az emberben biológiailag és lélektanilag is nagyon nehéz kettéválasztani a férfit és a nőt. Ettől függetlenül kiderül azonban, hogy a férfi attól lesz vonzóbb a nő számára, ha sikeresen elnyomja magában a nőt és igaz ez fordítva is. Ha ezt elfogadtuk, akkor már nem állunk nagyon messze a megoldástól. Milyen érdekes ebbe belegondolni és ha így teszünk, akkor rá is jöhetünk férfiként hogy miért tetszik egy nő és nőként is hogy miért tetszik egy férfi. Nekem személyesen például nagyon tetszenek a törékeny nők, akiknek gyengéd a hangja és azt sugározzák magukról, hogy valamilyen szinten védelemre van szükségük. Ellenben ha látom egy nőről az utcán hogy fennhangon affektál messziről elkerülöm. Úgy gondolom ennek hátterében is Fraud (vagy Jung?) pszichológiája áll.


Ha tehát kérdést szeretnél kapni arra a válaszra hogy hogyan csajozzunk, akkor nagyon egyszerűen annyit tudnék mondani, hogy próbáld meg magadban elnyomni a nőies jegyeket. Ez szerintem egy univerzális válasz a kérdésedre és meglehetősen határozottan kijelöli számodra az utat. Szinte minden kérdésedre választ fog adni. Próbáld meg magadból kiirtani a nőt. Ha belegondolsz nagyon sok nőies tulajdonságod van. Ezeken kell dolgoznod és ez a leges legnehezebb az egészben. Valószínűleg nincs is rá teljes mértékben lehetőség, de minél jobban sikerül, annál közelebb leszel a megoldáshoz.


És akkor itt lehet visszakanyarodni az előző könnyű megoldások kérdéséhez. A Tinder és az egyéb társkereső oldalak, valamint az alkoholos mámorban megkísérelt csajozási műveletek könnyített pályára tesznek. Itt azonban elfeledkezünk arról, hogy ha mindig a zöld pályán síelsz, akkor sosem tapasztalod meg milyen a fekete pálya és sosem fogsz fejlődni. Ha pedig telefonon rendeled házhoz a megoldást, akkor pedig csak gratulálni tudok. A pénz mindent megold alapon természetesen el is lehetne fogadni, az életnek viszont van egy olyan fintora, hogy boldogságot pénzért nem lehet venni. Pénzért maximum egy női testet lehet venni 1 órára, de kérdés hogy ez mire elegendő. A biológiai szükségletek kielégítése után csak egy nagy üresség marad számodra és megint kezdhetsz gondolkodni, hogy miért is nem vagy te boldog az életben. Szóval restart.


Fogadjuk el tehát, hogy a férfi ember úgy lett megteremtve, hogy akkor lesz vonzó a másik nem számára ha elnyomja magában a nőies jegyeket. Mik lehetnek ezek a nőies jegyek? A félelem például. Vagy a döntésképtelenség. És még sorolhatnám. Banalitás ugyan, de a félelemmel meg kell küzdened, amíg nem vagy képes napközben, józanul, egyedül, minden könnyítés nélkül odamenni egy általad szimpatikus lányhoz az utcán, addig félsz és ez nőies jegy. Ha Tinderen ismerkedsz, mert a biztosra mész és félsz a visszautasítástól, akkor a fraudi pszichológián alapulva kimondhatjuk hogy nő vagy. Vagyis nem sikerült rendesen elnyomni a nőies jegyeidet. Hasonló a helyzet az önkontrollal. Ha nem vagy képes lemondani a káros szenvedélyeidről, úgy mint a cigi, alkohol vagy egyéb illegális szerek, akkor gyenge vagy és ez nőies jegy. Ha ezt tapasztalja rajtad a környezeted, akkor meg fog próbálni feletted dominálni. Kell ez neked? Ha nem, akkor hangsúlyoznám még egyszer, el kell nyomnod a nőies vonásaidat, magyarul bátorságra lesz szükséged. Ezt nem pénzért adják. Ehhez ki kell menni a nyílt utcára és beszélgetést kell kezdeményezned egy általad szimpatikusnak tartott lánnyal.


Ekkor természetesen be kell tartanod a morális és erkölcsi normákat. Nem szabad áthágnod társadalmunk törvényeit, nem erőszakoskodhatsz és nem lehetsz bunkó. Ezek úgy gondolom magától értetődő dolgok. Az egyik legfontosabb mozzanat mégis az, hogy a szándék helyes és igazolható legyen, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod. Te egy egészséges párkapcsolatot szeretnél. Nem épp a jelenlegi barátnődet készülsz megcsalni vagy épp skalpokat gyűjtesz. Szerintem ha ilyen céllal csinálod, akkor az nem túl szép.


Az út tehát rettenetesen rögös. Alapvetően úgy kell gondolkodnod, hogy amikor valamilyen választás előtt vagy felteszed magadban a kérdést, hogy mit csinálna ilyenkor egy tökéletes férfi. Mondjuk egy római gladiátor, akit bedobtak egy karddal, hogy vívjon meg az oroszlánokkal. És meg is vívott velük. A mai legtöbb férfinak pedig kell egy fél üveg vodka ahhoz hogy meg merjen szólítani egy lányt? Akkor hogy is van ez? Ezt sosem értettem.


Ha szeretnél némi bátorságot szerezni tudom ajánlani az afriaki természetfilmeket. Nézz olyanokat, amikben oroszlánok, leopárdok, hiénák vagy farkasok vadásznak. Ezek az állatok csont és bőrre fogyva napokig képesek mászkálni a szavannákon zsákmány nélkül. Amikor viszont meglátják a kiszemelt áldozatot, akkor gyorsan cselekszenek. Nem hívják nem őket koktélozni, nem viszik el őket kocsikázni, nem vesznek nekik több száz ezer forintért táskát, hanem a nyomukba erednek és hátulról vagy alulról rájuk vetik magukat az áldozatra és néhány másodperc alatt kivégzik azt. Érzem, hogy ez egy kicsit talán durva példa volt, de azt hiszem jól szemlélteti a szavanna törvényeit, és azt is hogy hol tart jelenleg az emberiség.


A fejlett, pénzközpontú kapitalista társadalmakat abszolút a fogyasztás tartja életben. Nem csoda, ha mindenhonnan az folyik, hogy egy rendes férfi 5 michelin csillagos étteremben viszi a nőt az első randin és ha nem schwarovski kristályos fülbevalót ajándékoz a lánynak akkor már nem is ember. A lányokkal folytatott rengeteg beszélgetés után kiderült azonban, hogy messze nem ez a lényeg. Számtalanszor hallottam olyat, hogy a fiú megtett mindent, de a végén nem lett semmi. Legalább k*tunk volna. Mondta a lány. Ilyenkor mindig eszembe jutnak az afrikai szavannákon vadászó párducok és jókat derülök a mai fiúkon. Hozzátenném, hogy én is ilyen voltam megközelítőleg 27-28 éves koromig.


Saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy nincs szükség semmilyen étteremre, kávézóra, teázóra, de még sétára se nagyon. Számtalan ismerősöm van, aki párkapcsolatban él és az első találkozót az ágyban töltötte. Sok olyan is van, aki mindig luxusétterembe viszi a lányt és sosem jutnak el a hálószobáig. Mindenki azt választ, amit akar, de azért ne feledkezzünk meg a szavannáról.


Magyarországon ismét eltöltvén egy évet eljutottam tehát odaáig, hogy átlagban heti 1 randit szervezek le az utcáról, havi egyszer ki is alakul valami komolyabb, azonban ehhez teljesen vissza kellett térni a gyökerekhez. Kiderült, hogy az oldschool, egyszerű, természetes és ortodox módszerek működnek a legjobban.


Érjünk lassan a mondandó végére. Összefoglalásként elmondhatom tehát, hogy a legfontosabb egy férfi számára, hogy ne legyen nő. Kicsit furcsán hangzik, de a kulcs tényleg ebben rejlik. Ne légy nő! Légy bátor, dönts gyorsan, ne hezitálj, ismerkedj, légy szociális, likvidáld a gyenge embereket a társaságodból, légy okos, intelligens, gyúrd ki magad, táplálkozz egészségesen, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak körülötted az emberek és végezetül pedig reagálj a neked célzott sértésekre.


Az utolsó pont szerintem rettenetesen fontos. Ezzel viszont már bele is vágnánk a párkapcsolati részbe. Ha párkapcsolatban élsz, nagy valószínűséggel tudod miről beszélek, mert személyes tapasztalatom az, hogy ma Magyarországon a férfi alárendelt szerepben van a párkapcsolatban és nem képes kijelölni az irányt. Ettől szenved a nő is, mert nem nővel szeretne járni. Megint Freudhoz kanyarodunk vissza, hiszen a hiba ott van, hogy a férfi nem eléggé férfi a nő pedig túlságosan is az. Ez így nem eredményezhet boldog párkapcsolatot és ezen kellene változtatni. Ha a nő folyamatosan egrecíroztatja a férfit, akkor annak nem lenne szabad tűrnie. Rögtön reagálni kell a sértésekre és nem szabad lealacsonyodni, mert akkor megint nő leszel. Ez némileg hímsovinisztán hangozhat, azonban én abszolút az egyenrangú párkapcsolatoknak vagyok a híve és épp emiatt tartom elfogadhatatlannak ha a nő a párkapcsolatban megpróbálja elnyomni a férfit. Mondjuk megcsalja, vagy ilyenek. Az ilyen helyzetekből azonnak ki kell ugrani és hogy úgy mondjam meg kell torolni a minket ért sértést mert máskülönben sérülünk és ezt kell kivédeni.


Minden esetben nagyon fontos tehát a sérülések minimalizálása. Ha egy lány tahó veled, megpróbál kihasználni vagy hülyét csinálni belőled, akkor menekülj. Minden áron! El kell küldeni melegebb éghajlatra és keresni kell mást. Tudom hogy ez nagyon nehéz, mert már megszoktuk egymást meg jól elvagyunk, stb. Más út azonban nincs. És az első lépés nem a Tinder letöltése, mert azzal csak mélyebbre ásod magadat az önértékelési szakadékban. Ez az amit el akarunk kerülni. Olyan módszereket kell keresned, amelyekkel erősítheted önértékelésed. A téged ért támadások kivédése, kilépés egy mérgező kapcsolatból és a többi fent bemutatott módszer mind segít abban hogy kicsit erősítsd önbizalmad és el tudj kezdeni újból csajozni. Vagyis mi lenne a másik út? Hagyni, hogy párod folyamatosan terrorban tartson és minden nap tűrni a megalázást? Ez nem is női jellem, hanem inkább egy karóhoz kikötött kutyára jellemző, nem? Na ezen problémák orvoslása segíthet abban, hogy megtedd az új életed felé az első lépéseket. Ezzel esélyt adsz magadnak is arra, hogy találj egy szerető társat és mivel a nő is szenved az ilyen kapcsolatokban, neki is segítesz a szakítással. Ennek pedig nem közös megegyezésnek kell lennie, hanem neked kell megálljt parancsolni, mert az a férfivá válás útja!


Ha érdekelnek még a tapasztalataim, írj rám Viberen vagy Whatsappon: +36 30 83169 72


Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzések


2021. Augusztus 02.

601d379306441568c6b3536f194a5e2a

2021. Július 10.

Hogyan kezdjek beszélgetést Tinderen és hogyan folytassam?

2021. Július 01.

Hogyan ismerkedjünk?

2021. Június 28.

Hol lehet csajozni?

2021. Június 27.

Hogyan csajozzunk?

2021. Április 21.

Nem tudok csajozni

2021. Április 19.

Hogyan kell csajozni?

2021. Április 17.

Hogy kell csajozni?

2020. Október 12.

Budapesti élmények digitális formában

2020. Augusztus 29.

Egy utcalány szavai Budapesten

2020. Augusztus 25.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 8

2020. Augusztus 19.

Hogyan ismerkedjünk cseh lányokkal? Egy komplett útmutató a cseh lányok szívéhez

2020. Augusztus 19.

Külföldön kuplerájba? Angol nyelvlecke férfiaknak

2020. Augusztus 18.

Milyenek az ukrán lányok? Hogyan kell ukrán lányokkal megismerkedni?

2020. Augusztus 18.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 7

2020. Augusztus 06.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 6

2020. Augusztus 03.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 5

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 4

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 3

2020. Július 30.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 2

2020. Július 29.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 1

© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.