Hirdetések


Egy utcalány szavai Budapesten

2020. Augusztus 29. 403

Közeledve az augusztus végéhez majdnem minden nap látogattam Budapest utcáit és haladtam tovább a számomra kijelölt úton. Közben természetesen sokat művelődtem a különböző irodalmakból és megpróbáltam közelebb kerülni a férfi-női kapcsolat rejtelmeiben rejtőzködő kulcshoz. Amit már említettem, fontos hogy legyen az ember fejében egy terv és szinte mindent ezen terv szerint vigyen véghez. Ez valószínűleg a mérnöki tanulmányaimból adódik. Szeretek minden alaposan átgondoloni, kivitelezni, kielemezni az eredményeket és átgondolni, hogy hol lehetne még javítani a dolgokon. Sokan mondják, hogy biztosnak kell lenni abban amit csinál az ember, sosem szabad kételkednie önmagában, mert akkor inkább nem is szabad csinálni azt amit kitűzött magának. És ez az egyik legnehezebb része a dolognak.


Tehát az alapvető kérdés az, hogy vajon célravezető-e az amiről ezek a bejegyzések szólnak? Természetesen ha ma egy budapesti férfivel beszélek, akkor teljesen hülyének néz. Most az online ismerkedés a módi. Vagy esetleg szórakozóhelyen. De ott se nagyon. Szerintem ez az általános vélemény. Az, hogy napközben hozzászólsz egy ismeretlen, ráadásul ellentétes nemű polgártársadhoz. Na az nem! Miért? Kérdezem én? Tiltja az alkotmány?


Tehát innen indul el az okfejtésem és a végére, a mai nap tapasztalatai alapján úgy gondolom, bár nem teljesen deduktív módon, de sikerül meggyőznöm az olvasót, de főleg inkább magamat, hogy a PUA (ugye az az angol Pick Up Artist szó rövidítése, ami azért eléggé negatív töltetű) életmód az egyetlen megoldás az életre.


Egy fülledt csütörtöki délutánon indultam el megint a városba, miután ledolgoztam otthon egy 10-12 órát. Most kivételesen gyalog, nem elektromos rollerrel. Zsebrevágtam egy májkrémkkonzervet, mert azt terveztem csalinak használni.


Gondoltam teszek egy kört a 8. kerület sűrűjében, ahol egy kicsit keményebb arcok lézengenek, mert ezzel jól rá lehet melegíteni a beképzelt pics*kból jövő savazásra. Nem is nyúltam nagyon mellé. A májkrémkonzerv jól működik mind a plázákban és mind az utcákon is. Lejtetted. Ja nem? Na mindegy… Úgy néztél ki mint aki nagyon szereti a májkrémet… És akkor ezzel az első pajzson át lehet jutni általában. Nyilván nem csak a májkrém működhet. Ezért a taplóságot 10-ből 9 nem tudja levetkőzni így sem, ja és mindenki nagyon siet, elfoglalt, nem ér rá, barátja van és hasonlók. Csak a szokásos, meg sem lepődök.


Egyszer csak rámjön a WC-zhetnék és keresek egy mekit, mert tudom, hogy ott el lehet menni. Rendelek egy japán senchát és miután kézhez kapom meglátok egy 10 per 8-as csajt az asztaloknál. Odamegyek és koccintani próbálok vele. Kiderül hogy ukrán, de perfekt magyar. Kicsit oroszozunk is és beszélgetünk a szokásos semmis témákról. Kiderül, hogy inkább ukránokkal haverkodik magyar barátjai nem nagyon vannak. Letelik a szokásos 5-10 perc és felajánlom neki, hogy menjünk egyet sétálni.


Bemegyünk a 8. ker sűrűjébe találunk egy teret és leülünk a padra. Megy tovább az unalmas beszélgetés. Mesélek neki Japánról, azt nagyon élvezi (természetesen) és még kérdez is. Közben ott van a fejemben a terv és tudom, hogy a hosszú mély párbeszéd nem vezet semmire, de sajnos a táskáját lerakta közém és maga közé a padra, ami köztudottan rossz jel. Innen egyébként már lehet tudni, hogy ez bukta. Beszél még kicsit arról, hogy az a különbség az oroszok meg az ukránok között, hogy az oroszok nagyon sze*isták és patriarhális a társadalom, Ukrajnában az LGBT viszont már teljesen oké. Na b*szod… Ennek sem lesz jó vége. Viszont fejlődök, mert itt mondtam neki, hogy induljunk el, mert nekem időre kell mennem (természetesen nem kellett…). De azért csináltam mert ki akartam kerülni a sakk-matt helyzetből. Az utcán megpróbálom megfogni a kezét, de elveszi. Szerinte erre nincs szükség férfi és nő között és amúgy is utálja ha falják egymást az emberek az utcán. No more! Gondolom magamban… Elkísérem a buszmegállóba és mondja hogy de ne duzzogjak és otthagyom. A probléma csak annyi volt, hogy 2 órám ráment. Az egész lényege tehát a józanság és a gyors helyzetértékelés. Ha tetszel egy lánynak sosem viselkedik így. Csak ha nem tetszel neki.


Na de ez a story nem is annyira lényeges. Ennél sokkal izgalmasabb az, ami a Bazilikánál történt, vagyis a Deákon. Már kicsit unom a banánt, erre teljesen váratlanul felbukkan L., aki luxuspr*sti. 26 éves, egy lánya van, nyugaton dolgozik. 100 ezer forint egy óra vele. Egyszer már megpróbált lehúzni ezért ismerem. Na gondoltam beszélgessünk egy kicsit, kíváncsi vagyok a történeteire. Elmegyünk a Bazilikához és iszunk egy teát meg egy kávét. Ennek a képét láthatod fent.


Nézzük a beszélgetést:


 • 🐵: Mi a helyzet, hogy megy az ipar?
 • 👸: Ááá, rosszul. Tegnap volt egy lengyel. Tipikus k*csög. 5000 forint volt nála… 40 körüli, nem akart fizetni úgyhogy csak ittunk egyet.
 • 🐵: Ja, sok ilyen van? Meddig mész el korban?
 • 👸: 120 év. Mindegy, csak fizessen. Inkább 35 felett...
 • 🐵: Az szép. És akkor 40 az átlag.
 • 👸: Ja. Múltkor volt egy 40-es pasi. 15 percig se tartott. Nem indult be neki a gép. Felhúzom a gumit és semmi. Gyakran csak segítenek magukon én meg végignézem. 15 perc és kész. Leteszik a százezret az asztalra és lelépnek.
 • 🐵: Azta. De akkor minek vannak egy órát veled?
 • 👸: Csak kiöntik a lelküket. Ez is. Meghízott a felesége. 2 gyerekük van. Most épített házat. Van kocsi és a feleség válni akar. Közösülésről szó sincs. Milyen feleség az ilyen?
 • 🐵: Ja, ezt ismerem.
 • 👸: De hát mindent megadott neki a férfi!
 • 🐵: Igen, pont most mondtad ki a megoldást. Onnantól kezdve, hogy megadott neki mindent a férfi már nincs is szüksége rá. Szánalmas.
 • 👸: Ja, tényleg. Igazad van.
 • 🐵: De ha alapvető emberi törvényeket nem ismer, akkor ne csodálkozzon, hogy 40 évesen 100.000-ért kell neki 15 percet vennie tőled.
 • 👸: Ja. Durva. Na de mondjuk volt a múltkor egy 60-as faszi. Az alámvágott rendesen. Kicsit embere válogatja, de sok a szerencsétlen. Bécsben élő magyar, céget irányít. Azt jön ellenőrizni és közben velem hál. A legtöbb minimum iszik, de sok drogozik is.
 • 🐵: Aha, érdekes. És nem gondoltál rá hogy megkeresd a szerelmed?
 • 👸: Ááá, én már nem hiszek abban. Nekem csak olyan férfi kell, aki anyagilag kiszolgál. Semmilyen más.
 • 🐵: Dehát a szerelem! Mi lesz vele?
 • 👸: Áh… Nem létezik.
 • 🐵: Aha. Na jólvan akkor, szerintem nem tartalak fel, dolgozz te is, meg én is folytatom a munkát.
 • 👸: Oké. Na de figyelj, majd te is rakd össze a pénzt és akkor egy órára ugorjunk össze!
 • 🐵: De az nem olyan! Tudod… Itt nem ez a lényeg…
 • Dehogy nem!
 • 🐵: Na jó. Szia!
 • 👸: Szia!

Nagyjából ennyi volt a beszélgetés vele, társadalmunk krémjével. Mi a helyzet a 40-es gazadag magyar férfiakkal? Feltételezem nem gondoltak még rá, hogy ellátogassanak a puamagyar.com-ra…


Találkozunk a következő posztban!

Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzések


2021. Augusztus 02.

601d379306441568c6b3536f194a5e2a

2021. Július 10.

Hogyan kezdjek beszélgetést Tinderen és hogyan folytassam?

2021. Július 01.

Hogyan ismerkedjünk?

2021. Június 28.

Hol lehet csajozni?

2021. Június 27.

Hogyan csajozzunk?

2021. Április 21.

Nem tudok csajozni

2021. Április 19.

Hogyan kell csajozni?

2021. Április 17.

Hogy kell csajozni?

2020. Október 12.

Budapesti élmények digitális formában

2020. Augusztus 29.

Egy utcalány szavai Budapesten

2020. Augusztus 25.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 8

2020. Augusztus 19.

Hogyan ismerkedjünk cseh lányokkal? Egy komplett útmutató a cseh lányok szívéhez

2020. Augusztus 19.

Külföldön kuplerájba? Angol nyelvlecke férfiaknak

2020. Augusztus 18.

Milyenek az ukrán lányok? Hogyan kell ukrán lányokkal megismerkedni?

2020. Augusztus 18.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 7

2020. Augusztus 06.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 6

2020. Augusztus 03.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 5

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 4

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 3

2020. Július 30.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 2

2020. Július 29.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 1

© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.