Hirdetések


A csajozási tapasztalatok Budapesten 7

2020. Augusztus 18. 442

Igazándiból az utóbbi pár napban nem történt különösebb említésre méltó dolog. Kipróbáltam a Tindert és folytattam a napközbeni munkavégzést az utcán több-kevesebb sikerrel. Egyik nap történt egy érdekes dolog Budapesten és gondoltam megosztom veletek a story-t egy poszt keretében.


Szóval már napok óta elszántan nyomultam az utcán általában semmi sikerrel és kezdtem is kicsit elbizonytalanodni a módszer hatékonyságában, de tudtam hogy nem adhatom fel, mert akkor nincs más hátra mint a pornhub, ami köztudottan uncsi…


A lényeg, hogy szombat estére lebeszéltem egy találkozót Budapest egyik legjobb szórakozóhelyére egy fiú barátommal, hátha ketten megyünk valamire. Éppen indultam is a Szimplába, amikor megláttam a Zsinagóga előtt az aznapi 123. áldozatot.


Ázsiai kinézet, szép ruha, jó smink és nyomkodja a telefonját. Na gondoltam üsse kő, már amúgy sincs sok idő a találkozóig, rápróbálok. Leültem a padra és a következőket beszéltük meg:

 • 🐵: Háj, nice to meet you. Látom nem magyar vagy. Honnan jöttél?
 • 👸: Őőő, német vagyok… (na persze...)
 • 🐵: De mondom látom rajtad, hogy ázsiai vagy, esetleg kínai?
 • 👸: Ja…


Na akkor innen átváltottunk kínaira. Mondatam neki, hogy biztos befektető, azért jönnek a kínaiak Magyarországra. Kiderült, hogy ápolónő Berlinben, imádja Európát és nagyon tetszik neki Budapest. Elhívott a másnapi hajókirándulásra. Egyből. De előtte még azt hitte ki akarom rabolni. Szóval vicces. De nagyon közvetlen volt. Mondtam neki, hogy jöjjön el velem a Szimplába, majd elszórakoztatjuk. El is jött, meghívtam egy Tokaji aszúra és jót beszélgettünk. A barátom kicsit unta a dolgot, mert nem tudott kínaiul, csak magyarul, spanyolul és angolul, de azért jól elvoltunk. Nekem szemet szúrt, a csaj erősen kivágott felsője és nehezen tudtam magamat türtőztetni. Na mondom rápróbálok.


 • 🐵: Kész? Mehetünk.
 • 👸: Ja, kb. Menjünk.
 • 🐵: Megmutatom neked a várat, nagyon szép ilyenkor kivilágítva.
 • 👸: Oké!


Elmentünk a Duna partra és a padon kicsit még beszélgettünk, de éreztem, hogy cselekedni kell. Megfogtam a kezét, nagyon meglepődött. Ezt mondja Kínában ez nem szokás. Jó mondom, de itt meg igen. És nem vette el a kezét. De aztán meg igen.


 • 🐵: Mi lenne ha feljönnél a lakásomra?
 • 👸: Ááá nem, mit akarsz velem csinálni? Mi a terved velem?
 • 🐵: Hát szerinted szórakozom? Már rég hazamentem volna ha nem érdekelsz.
 • 👸: Ja igaz, de milyen jövőt tudsz nekem nyújtani?


Na most ilyen kérdésekre válaszolj kínaiul… A lényeg, hogy mondta, hogy nem jön fel, inkább haza megy. Már éjfél körül volt. Mondom jó, akkor elkísérlek, amúgy se tudod kinyitni a kaput. És tényleg ez volt, mert nem jött rá, hogy a kapukódban lévő kulcs jel mit jelent…


A lényeg, hogy eljutottunk a kapuig, ahol a bérelt lakása volt itt Budapesten. Mondom nagyon kell WCznem, hadd ugorjak már fel. Valamilyen szinten kifogás volt, de tényleg kellett, mondjuk hajnali 1 környékén már nem sok libidó maradt bennem.


A lényeg, hogy felkuncsorogtam. Ittunk még fent egy pohár vizet és nekiálltam az akciónak. Eleinte egészen jól engedte a dolgot, meg tudtam közelebbről is figyelni a formás ázsiai melleket és különböző pózokba kerültünk az ágyban. Kétszer szabadított meg nagy mennyiségű testfolyadéktól, amely a hetek során összegyűlt bennem. Nagyon jót aludtam utána és másnap kora reggel menni kellett dolgoznom, szóval le is léptem, de mondta, hogy menjek az esti hajótúrára, aminek a képét fent láthatjátok.


A hajótúra után elmentünk a Vörösmarty téren egy elegáns étterembe, ahol megint ivott egy Tokaji aszút én meg ettem egy jó halas kaját. A végső 10.000 forint feletti számlát a csaj fizette. Így kell jól élni!


Ja és igen, természetesen utána ő kérdezte, hogy felmegyek-e akkor megint. Nagyjából hasonló menet zajlott le. Széttett lábak, nagy sikítások és hasonlók társaságában. De amúgy nem volt egy nagy tehetség. 5/10/-re értékelném. Vasárnap vissza is ment Berlinbe és meghívott magához, szóval szeptemberben irány Berlin, de előtte még Budapesten van dolgom, hiszen sok az ügyfél. Ingatlanok, fordítás, tolmácsolás és hasonló dolgokkal kapcsolatos munkák halmai állnak előttem.


A következő poszting mindekinek ご幸運を!


Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzések


2021. Augusztus 02.

601d379306441568c6b3536f194a5e2a

2021. Július 10.

Hogyan kezdjek beszélgetést Tinderen és hogyan folytassam?

2021. Július 01.

Hogyan ismerkedjünk?

2021. Június 28.

Hol lehet csajozni?

2021. Június 27.

Hogyan csajozzunk?

2021. Április 21.

Nem tudok csajozni

2021. Április 19.

Hogyan kell csajozni?

2021. Április 17.

Hogy kell csajozni?

2020. Október 12.

Budapesti élmények digitális formában

2020. Augusztus 29.

Egy utcalány szavai Budapesten

2020. Augusztus 25.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 8

2020. Augusztus 19.

Hogyan ismerkedjünk cseh lányokkal? Egy komplett útmutató a cseh lányok szívéhez

2020. Augusztus 19.

Külföldön kuplerájba? Angol nyelvlecke férfiaknak

2020. Augusztus 18.

Milyenek az ukrán lányok? Hogyan kell ukrán lányokkal megismerkedni?

2020. Augusztus 18.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 7

2020. Augusztus 06.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 6

2020. Augusztus 03.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 5

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 4

2020. Július 31.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 3

2020. Július 30.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 2

2020. Július 29.

A csajozási tapasztalatok Budapesten 1

© 2020 puamagyar.com - csajozás a világban, pua Magyarország, hogyan csajozzunk, történetek, csajok.